Cerveses d’importació amb un gust diferent

Hola a tothom de nou al nostre blog! A l'article d'avui et presentarem les diferents varietats de cerveses, que trobaràs al nostre Pub Irlandès My Bar de Barcelona. Tant si ets un@ expert@ en cerveses com si només les consumeixes de manera ocasional, aquest petit article va dirigit a tu.

Comencem?

Com ja t'hauràs adonat, l'ambient que descobriràs al nostre sport Bar està inspirat en l'essència de les tradicionals tavernes de fusta d'Irlanda, una essència única que també hem volgut traslladar a les nostres cerveses d'importació procedents de marques reconegudes com Guinness, Peroni, Stella Artois, Kilkenny, Franziskaner…

Dins de la nostra carta d'especialitats i begudes trobaràs diferents tipus de cerveses i de diverses subcategories que podràs acompanyar addicionalment amb alguns suggeriments que oferim al nostre local irlandès, com delicioses tapes, amanides saludables, hamburgueses saboroses i postres irresistibles.

Les varietats de cerveces que oferim

Lager: És un tipus de cervesa de baixa fermentació i procedeix de la paraula alemanya “Lager” que significa “magatzem” en la nostra llengua, i on antigament es guardaven perquè es conservessin fresques. Les cerveses de barril d'aquesta varietat solen ser lleugeres i de sabor suau i refrescant, generalment de colors ambre o negre amb una temperatura de fermentació de 0° a 4°. Algunes de les varietats més conegudes són: Pilsner, Dortmunder, Bock, Munic o Lager fosques

Ale: És una varietat de cervesa d'alta fermentació molt elaborada durant l'edat mitjana en zones de centre Europa. A diferència de les cerveses “Lager”, es tracta d'una mena de cervesa artesana més aromàtica amb una temperatura situada entre els 18 i els 24 graus, pel fet que el procés de fermentació es produeix a la superfície del líquid. El gust de les cerveses ale sol ser amarg i entre les varietats que es poden trobar, destaquen: Pale Ale, Indian Pale Ale, Bitter, Barley Wine, Mild, Brown Ale, Altbier…

Ipa: Més que ser un tipus de cervesa, en realitat és un acrònim que significa “India Pale Ale” l'origen del qual es remunta a les expedicions que feien els anglesos a l’índia i la necessitat de disposar d'una cervesa de barril que suportés les adversitats del viatge, fet que van aconseguir gràcies a la seva alta gradació. De manera semblant a les cerveses ale, però amb una amargor més forta al costat d'una major quantitat de llúpols, amb una temperatura de fermentació situada entre els 5 i 7 graus. A la nostra carta trobaràs les varietats més clàssiques com la Murphy, una cervesa de denominació irlandesa reconeguda per usar llúpols americans que li atorguen una tonalitat vermellosa.