Reobertura de My Bar!

Pub irlandés deportes

Benvingut/da de nou al nostre blog oficial! Avui tenim una notícia important que volem compartir amb tots/es els nostres clients i seguidors: des de l’1 de Juliol el nostre bar irlandès d’esports My Bar, ha tornat a obrir les seves portes a la Plaça Reial de Barcelona.

Quasi 3 mesos després de la Covid-19…

Tornem a reprendre la nostra activitat amb més força que mai, oferint una vegada més la nostra exclusiva selecció de cerveses irlandeses en el cor del barri Gòtic!

Novetats que portem amb la reobertura de My Bar

Per celebrar aquest moment hem tornat a activar el nostre local i comencem a preparar noves cartes que incorporen una selecció de les begudes més populars dels Irish Pub d’Irlanda, a més d’una refrescant carta de còctels d’autor.

Irish pub Mybar Barcelona

I per si no n’hi hagués prou…

Podràs tornar a gaudir del millor ambient del nostre pub irlandès a la Plaça Reial. Si vas adquirir vals de la nostra promoció especial “Adopta un bar”, ara podràs bescanviar-los.

Promoció especial de My Bar

2 pintes de San Miguel a 5,90€

Recuperem la nostra promoció especial de 2 pintes de cervesa San Miguel per només 5,90€! Cervesa nacional 100% de qualitat per degustar tot el seu sabor a la nostra terrassa amb vistes a la màgica Plaça Reial de Barcelona. Pels més atrevits/des, també disposem d’una carta completa amb diferents varietats de begudes espirituoses per sortir a passar-ho bé, com whisky, ron, vodka, etc… de la millor qualitat!

Oferta de cervezas Mybar

Com a últim detall

Volem aprofitar l’ocasió per agrair enormement el suport de totes aquelles persones que ens han recolzat en el nostre moment més difícil, i ens han permès continuar avui en dia. A tots/es elles/es, moltes gràcies per tot!

Ens veiem al pròxim post!