Oferta i nova carta disponible a My Bar

Irish Pub Mybar bar de deportes con terraza

¡Benvinguts/des de nou al blog del nostre bar d'esports irlandès My Bar! Avui hem preparat una notícia especial per tots/es els nostres clients i amants dels Irish Pub. A partir d'avui mateix, tornem a tenir activa la nostra carta amb suculentes especialitats i begudes a Barcelona.

¿Preparats/des?

La nostra carta

Ara, mentre gaudeixes de l'acció dels nostres partits, tens a disposició plats i begudes amb els que gaudir de les millors tapes i hamburgueses a Plaça Reial. Una carta especial pensada per assaborir cada moment juntament amb la millor companyia, el millor ambient i la millor programació esportiva.

Què t'espera a My bar Irish pub?

L'irresistible sabor de les nostres cerveses d'importació

My Bar, igual que les tavernes irlandeses tradicionals, posa al teu abast una completa selecció de cerveses de barril de denominacions diferents. Al nostre Sport Bar irlandès podràs delectar-te amb cada sabor i brindar amb les begudes irlandeses més populars del món com la coneguda Guinness Beer.

cervezas irlandesas pub

Per als més festers...

També podreu trobar una refrescant selcció de cocktails d'autor, sidres, vins, xarrups, i molt més per sortir per Barcelona!