El nostre sports bar

MyBar és un pub irlandès de Barcelona que està situat al carrer Ferran 8, al costat de les Rambles. A diferència de les tavernes irlandeses tradicionals, My Bar també és un "Sport bar" que transmet molts esdeveniments esportius i partits en directe des de les seves grans pantalles de TV.

Si l'esport és la teva passió i t'agrada beure cervesa de qualitat, sens dubte el nostre pub serà el teu nou bar d'esports preferit, on podràs gaudir de la teva afició esportiva i de les millors cerveses nacionals i internacionals que podràs acompanyar juntament amb uns plats exquisits inspirats en el menjar irlandès típic del país.

L'espai

El nostre Irish Pub disposa d'una gran terrassa completament adaptada i equipada amb 2 televisors grans que transmeten molts esdeveniments esportius de forma alterna per tot el local, Sona bé, veritat? En el nostre local podràs acomodar-te com vulguis i viure l'acció dels partits de primera mà juntament amb la companyia de persones de tot el món, i amb la mateixa afició que tu.

Això i molt més t'espera a MyBar!

Partits en directe

En el nostre Sport bar irlandès podràs gaudir de tota mena de partits i esdeveniments esportius en directe des de les nostres grans pantalles de TV, que podràs veure de forma simultània mentre gaudeixes de l'ambient, de la música i de les nostres especialitats.

Consulta la programació

Tens alguna preferència per algun esport en particular? Pregunta’ns! O bé si ho prefereixes, pots consultar la nostra programació actual! També si ho desitges pots subscriure’t a la nostra newsletter per no perdre’t cap partit.

T'esperem!