ESPECIALITATS I BEGUDES

A MyBar descobriràs una varietat de plats inspirats en el menjar que serveixen en els tradicionals pubs irlandesos amb un toc mediterrani propi. En el nostre menú podràs trobar tota mena de suggeriments calents per a picar o menjar mentre gaudeixes dels nostres partits en directe al costat d'una bona selecció de cerveses nacionals i internacionals, i altres licors més espirituosos d'importació.

Entre les varietats que servim en el nostre pub es troben cerveses rosses, vermelles torrades, negres i blanques procedents de marques reconegudes com Guinness, Peroni, Stella Artois, Kilkenny, Franziskaner… Si ets un amant incondicional de la cervesa, aquí trobaràs moltes varietats que podràs degustar i fins i tot podràs provar la infreqüent denominació “Murphy irish cream”

Només disponible en els autèntics bars irlandesos!

Especialitats per a qualsevol moment

tapas barcelona ¿T'agrada anar de tapes per Barcelona? tapas barcelona

Aquí trobaràs algunes de las tapes més populars de la ciutat. Acompanya la teva beguda amb suculentes opcions com les nostres cruixents patates braves, les nostres irresistibles croquetes, els nostres deliciosos nuggets…

Hamburguesas pub irlandés ¿Et ve de gust compartir? Hamburguesas pub irlandés

Si el que vols és passar-ho bé amb els teus amics, tenim per a vosaltres una completa selecció de plats amb els que podreu gaudir com les nostres hamburgueses casolanes, sandvitxos al punt, fish and chips arrebossats… Els acompanyaments perfectes per repartir!

cervezas artesanas ¿Et ve de gust sortir de copes i de festa? cervezas artesanas

Dona-li un toc picant a la nit! No et perdis la nostra carta de cerveses i còctels de diferents denominacions i altres licors més com el whisky, ron, vodka, xarrups….
cervezas irlandesas pub
cocktails pub irlandés

Tot això i molt més podràs trobar-ho en el nostre Sport Bar, si ho desitges també pots consultar

Oferta de cervezas Mybar
Oferta hamburgesas